موزه نقاشی های پشت شيشه پذیرای شما عزیزان در یكی از خانههای قدیمی تهران می باشد. این خانه متعلق به پزشک وارسته ای به نام دکتر شقاقی بوده است .
قدمت این خانه قدیمی به اواخر قاجار و اوایل پهلوی باز می گردد. این خان توسط پدر دکتر شقاقی که معمار بوده اند ساخته شده است. و در حال حاضر به موزه نقاشی پشت شیشه تبدیل شده است.
تصاویری از عامه مردم در حالتهای مختلف ، شخصیتهای تاریخی مانند پادشاهان، شاعران و هنرمندان ، تصاویر زنان به شیوه هایی از نقاشی سبك قاجار و كارهای مینیاتوری از جمله موضوعات نقاشی های كارشده بر پشت شیشه در این موزه می باشد.
روز و ساعت بازدید: ۹ تا ۱۷ همه روزه به جز دوشنبه ها و ایام سوگواری- تلفن :۷۷۵۲۶۷۷۷
آدرس اول : خیابان سعدی (ایستگاه مترو دروازه دولت) ،خیابان برادران قائدی (هدایت)، تقاطع خیابان نورمحمدی( تنکابن)
آدرس دوم: پیچ شمیران ـ خیابان نورمحمدی ـ تقاطع خیابان قائدیجهت مشاهده آدرس موزه نقاشی های پشت شيشه ، می توانید از نقشه زیر استفاده کنید